Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Почна се!

Ехх ... от къде да започна не знам. Вкарах се и аз в големия филм, ама си беше време де. Фанах на 5ти вечерта дръгливия влак за София, където се срещнах с Виктор (vikoalfa) и тръгнахме да гледаме една полу-изоставена 33 1.7 16v намираща се в Княжево. Той я беше гледал преди няколко седмици и ми каза, че има хляб в нея и да я отмъквам. Навих се аз, поогледах я на място ... не изглеждаше чак толкова занемарена - имаше си спирачна течност, масло, гумите бяха наред ... абе лимка както викат скраперите. Имаше и ръждичка на места, но факта, че колата е внос от Швейцария и е стояла 2 години в двора на човека ... няма как, ако беше Опел на годините на Алфата отдавна ръждоядите да са премрели от глад. Така де ... споразумяхме се с човека за трицифрена сума и бегом към нотариуса с неговата ярко червена ... Алфа ? ..тц ... Дачия Логан. Въпросния нотариус ме е писъл живущ в София с карта издадена от МВР-София и ми създава малко ядове в момента ... ама ше се опрайме някак. Та .. направихме договора, върнахме се в Княжево, ръгнахме втори резервоар в багажника, напомпах малко гумите и една Вектра 4х4 ме дръпна до сервиза на Сашо. За тия 40 минути дето скачах на спирачките десния ми крак стана на мармалад. Спирачките дадоха фира точно когато стигнахме до сервиза, педала омекна, доста трудно спираше и миришеше страшно много на феродо. Може и някой маркуч да се е спукал, знае ли човек .. не погледнах дали е останала спирачна течност. Оставихме дърака там и направихме едно кафе 3-ма алфисти на едно ОМВ. То на снимките се виждат моргите. Сега чакаме сигнал от София да ходя да си прибирам тоалетната .. да видим ше стане ли кола от нея морга. Благодарности на колегата vikoalfa ... просто без него нямаше как да се опрая в тоя голям град ... Очаквайте включване!
    Attached Files
    Last edited by Kris; d.m.y г., 00:25.
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

Честито КрисМного се радвам, че ще се стяга 33-ка!
      Разкажи какво е казал Лисан
      п.п: На снимките изглежда прилично. Кажи коя година е и имаш ли инфо за историята на колата
      1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
      и делта

Comment

Честито! Айде докарай я в това голямо село да я огледаме!
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Колата има първа регистрация Май 1991-ва. Версията е 132 коня, но катализатора е махнат, така че може да е някоя конска сила нагоре. Още не мога да разбера дали версията е QV или обикновена ... решетката има червената лента от вътрешната страна, но Виктор каза, че те били само за 137 коневите, които заводски излизат без катализатор и ламбда сонда. Колата е внос от Швейцария и в България е карана от 2-ма човека, аз ще съм третия. Колата е нямала газово никога и по всичко личи, че и е нямала сериозни удари. Вратите се затварят като на хладилник. Лисан още нищо не е казъл, като я види на к'во дереже е тогава ще видим. Думнала е бензиновата помпа щото резервоара е сменян, това е проблема общо взето.
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Успех! И да снабдяваш с прясна информация по случая
            Много лъскавка изглежда 33ката.
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

айде честито!!!!!!!!!!Изчака ми се чакането,ама май си струва.....Пиши как се движат нещата и СВИРНИ като е готова и АКОСТИРА на нашето Черноморие.Успех

Comment

Стискам палци много много много да те радва, че и колекционер да станеш по-нататък
                Не се сдържам да отбележа колко са красиви тия двете 33-ки пред ОМВ на снимката, на кого са?
                Когато си тъп, обикновено е за цял живот...

Comment

Радвам се,че колата я спасихме от Надин и попадна в добри ръце.От днес
                  отварям-фирма дърпам Алфи всякакви с ХлопелАбе аз щях да го дърпам с 33ката,ама като клекнах да си видя ухото за теглене и ооо шок и ужас няма такова, а не че е изгнила просто такъв е модела
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                  Alfa Romeo 33

Comment

На момчето честито,а на Виткур много ше те бия аз тебе.
                    Дано да са само дребни проблемите.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Честито и от мен след като потегли към Варна само безавариини километри и се надявам да я видим на Феста
                      92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                      95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                      90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                      00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

ЕЕЕййй ореди се и ти хехе !
                        Готина машина , неизглейда зле няма големи щети !
                        То ясно ,че ще трябва някой лев да се вкара ,че да се стегне !
                        Чудно как си попаднал пак на същите джанти хехе ?
                        Инъче то щом при Сашо си я оставил ,той може да ти подмени резервоара с оригинален инъче е 137 коня и има ламда !
                        Ще има да наказвааааш !
                        Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                          ЕЕЕййй ореди се и ти хехе !
                          Готина машина , неизглейда зле няма големи щети !
                          То ясно ,че ще трябва някой лев да се вкара ,че да се стегне !
                          Чудно как си попаднал пак на същите джанти хехе ?
                          Инъче то щом при Сашо си я оставил ,той може да ти подмени резервоара с оригинален инъче е 137 коня и има ламда !
                          Ще има да наказвааааш !
                          Ми да ти кажа, резервоарите са доста кът и засега ше го карам с тоя който си е на колата от карбураторна 33-ка. Стига да не е изгнил грубо и той. А иначе за 137-те коня с ламбда как разбра? Доста ме съмнява...
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Хаахахахах... на едната снимка се вижда и мойта гробница пред Сашо

Да ти е честиту колега
                            Не става само с Алфа, требе и акъл...
                            Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
                            Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                              Ми да ти кажа, резервоарите са доста кът и засега ше го карам с тоя който си е на колата от карбураторна 33-ка. Стига да не е изгнил грубо и той. А иначе за 137-те коня с ламбда как разбра? Доста ме съмнява...
                              Влезе и ти във филма с резервоарите
                              1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                              и делта

Comment

Working...
                              X